A Sport TV nyolc meccsel és újabb rangadókkal jelentkezik a BL második köréből • SportTV

A Sport TV nyolc meccsel és újabb rangadókkal jelentkezik a BL második köréből

2024. 10. 01. 14:43    
Olvasási idő: 2 perc

Kedden és szerdán is négy-négy labdarúgó BL-meccset közvetít a Sport TV két csatornája az október elsején és másodikán megrendezésre kerülő második körből. Barca, Real, Leverkusen – Milan és Lipcse – Juventus is lesz műsoron.

Karazor ezúttal a Sparta Praha, Mbappé a Lille ellen készül. (Fotó: Getty Images)

Igazi csemegékkel készül a tévénézőknek a Sport TV a Bajnokok Ligája 2024-25-ös szezonjának a második körében. Két nap alatt nyolc meccs, sok-sok sztárcsapat és több rangadó is képernyőre kerül kedden és szerdán: Lesz itt Barcelona- és Real Madrid-meccs, de Leverkusen – Milan és Lipcse – Juventus derbi is.

Kedd (október 1.)

A korábbi időpontokban zajló meccseken a Bundesliga ezüstérmes VfB Stuttgart hazai pályán a Sparta Prahát fogadja, míg ezzel párhuzamosan a Salzburghoz a francia meglepetéscsapat, a Brest látogat. Az esti rangadókra igazán nem panaszkodhatunk: A Barcelona az olimpiai stadionban látja vendégül a svájci Young Boys csapatát, míg a Bundesligát 2024-ben veretlenül megnyerő Bayer Leverkusen az olasz bajnokság ezüstérmesét, a Milant fogadja. Utóbbi két mérkőzésből nem könnyű választani, de szerencsére a Sport1-en és a Sport2-n párhuzamosan futnak majd, így mindkettőbe bele lehet nézni. A kommentátorállásban Faragó Richard, Fülöp László, Méhes Gábor és Petur András foglal majd helyet.

A menetrend:

Csillagok között: 17:00, Sport1 (élő); műsorvezető: Takács Rita

VfB Stuttgart – Sparta Praha: 18:30, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard

Salzburg – Brest: 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Fülöp László

Barcelona – Young Boys: 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Leverkusen – Milan: 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Petur András

A játéknap összefoglalója: 23:00, Sport1 (élő); műsorvezető: Takács Rita

Szerda (október 2.)

Mindig jó ajánlólevél a BL-címvédő és egyébként BL-rekorder Real Madrid meccsét közvetíteni. Nem véletlenül nyertek 2024-ben, és hódították meg összesen már 15-ször Európát. Ebben a fordulóban a Lille-hez látogatnak Mbappéék. Ez azonban csak egy meccs abból a négyből, amit szerdán láthatunk a Sport1-en és a Sport2-n. Sokan kíváncsiak például arra, hogy az RB Leipzig, azaz Gulácsi Péter és Willi Orban csapata hogyan szerepel majd a Juventus ellen, de minden bizonnyal a Sahtar- Atalanta és Girona – Feyenoord meccsek is érdeklik a labdarúgás szerelmeseit. A lipcsei találkozó különlegessége, hogy Fülöp Marcell a helyszínről közvetíti majd nekünk.

A menetrend:

Csillagok között: 17:00, Sport1 (élő); műsorvezető: Takács Rita

Sahtar – Atalanta: 18:30, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Girona – Feyenoord: 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Petur András

Lille – Real Madrid: 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard

RB Leipzig – Juventus: 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Fülöp Marcell

A játéknap összefoglalója: 23:00, Sport1 (élő); műsorvezető: Takács Rita