Csütörtöki BL-dömping! Kézilabda- és foci BL-csaták élőben a Sport TV-n! • SportTV

Csütörtöki BL-dömping! Kézilabda- és foci BL-csaták élőben a Sport TV-n!

Sport TV avatar Sport TV 2024. 09. 19. 11:29    
Olvasási idő: 2 perc

A kézilabda Bajnokok Ligájában két kiemelt rangadó vár a magyar sztárcsapatokra. A Veszprém a PSG-t fogadja, a Szeged pedig Barcelonában lép pályára. Eközben a foci BL-ből a német bajnok Leverkusent és az idei szezonban eddig 100 százalékos Barcát is meg lehet majd nézni a Sport TV-n.

A Szegdre és a Veszprémre is nagy falat vár. Közben a foci BL-ben is nagy rangadók lesznek. (Fotó: Peka Roland / handballveszprem.hu)

Amennyiben valaki nem tudja még, mit csinálna csütörtök este, annak van négy jó tippünk, négy kiváló élő sportközvetítés a Sport1-en és a Sport2-n.

Pályán a magyar sztárcsapatok a kézilabda Bajnokok Ligájában

A PSG és a Barcelona neve nem csak a kézilabdaszurkolók számára ismerős, hanem minden sportszeretőnek. Talán mondanunk sem kell, hogy két klub a kézilabdában is garancia a csúcsminőségre. Ez természetesen igaz a két magyar csapatra, a Veszprém HC-ra és az OTP Bank-Pick Szegedre is, de ezzel tisztában vannak a hazai szurkolók. Ezért is kiváló, hogy a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában úgy alakult a sorsolás, hogy egy napon csap össze a Veszprém a PSG-vel és a Szeged a Barcelonával.  Tény, hogy még csak egy forduló zajlott le a BL aktuális kiírásából, de úgy veretlen mind a négy gárda, hogy hárman igazi nagyágyúkat győztek le. A Veszprém a Füchse Berlint, a Szeged a Magdeburgot, a Barcelona pedig a Kolstadot. A PSG Eurofarm Paliszter elleni sikere nem tekinthető azért olyan nagy meglepetésnek, de higgyük el, jók a franciák. Röviden, gigarangadókat rendeznek a férfi kézi BL-ben a magyar sztárcsapatokkal, és a Sport1 mindkét meccset élőben közvetíti csütörtök este.

Veszprém HC – PSG: szeptember 19., csütörtök 18:00, Sport1 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

Barcelona – OTP Bank-Pick Szeged: szeptember 19., csütörtök 20:30, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Eközben a foci BL-ben és a Barcelona és a német bajnok érkezik

Nem akármilyen napja van ma a barcelonai sportbarátoknak. Miközben a kézilabdacsapat a Szegedet fogadja hazai pályán a legendás Palau Blaugranában, addig a labdarúgók Monacóban játsszák első meccsüket a megreformált Bajnokok Ligájában. A katalánokat senkinek sem kell bemutatni, míg az ellenfél az előző francia bajnokság második helyezettje. Mielőtt azonban a monacói eseményeket látnánk a televízióban, láthatjuk azt, mi történik majd Rotterdamban. A Feyenoord ugyanis a Bundesligát 2024-ben veretlenül megnyerő Bayer Leverkusent fogadja. Xavi Alonso mestermunkájának köszönhetően a Leverkusennek egy mérkőzés híján tökéletes szezont sikerült produkálnia. Veretlenül lett német bajnok, megnyerte a Német Kupát és az egyetlen vereségét az Európa Liga döntőjében szenvedte el az Atalantával szemben. Nem lettek rosszabbak azóta. Kéz igazán közönségcsalogató meccsre van kilátás.

Feyenoord – Leverkusen (előtte a játéknap felvezetése): szeptember 19., csütörtök 17:00, Sport2 (élő); kommentátor: Fülöp László

Monaco – Barcelona (majd a játéknap összefoglalója): szeptember 19., csütörtök 20:30, Sport2 (élő); kommentátor: Petur András