Kézis sztárparádé Halléból a Veszprémmel • SportTV

Kézis sztárparádé Halléból a Veszprémmel

2024. 08. 13. 15:16    
Olvasási idő: 2 perc

A Sport TV-n megmutatjuk a nyár egyik legrangosabb kézilabda-klubtornáját, a So-Tech Cupot, amelyen a Veszprém HC mellett a Füchse Berlin, a THW Kiel és a Nantes indul.

Aki kíváncsi, a Sport TV-n megnézheti, miképp fest bő két héttel a Bajnokok Ligája rajtja előtt a Veszprém HC csapata. Társaságunk ugyanis megszerezte a So-Tech Cup négyes torna közvetítési jogát, így augusztus 24-25-én férfifronton is minőségi kézilabdával kedveskedünk nézőinknek. (Merthogy azon a hétvégén a női csapatok közül megmutatjuk a debreceni viadalon az FTC-Rail Cargo Hungariát, a DVSC- Schaefflert és a háromszoros BL-győztes Vipers Kristiansandot, míg Győrből a BL-címvédő ETO és a francia sztárcsapat, a Metz erőfelmérőjét közvetítjük.) Halléból élőben sugározzuk a két elődöntőt, valamint a vasárnapi helyosztókat is.

„Igyekszünk kiszolgálni a nemzetközi klubkézilabda iránt érdeklődő rengeteg nézőnk igényeit, ezen célunkhoz tökéletesen illeszkedik a hallei torna megvásárlása. Az újjáalakított Veszprém HC idénybeli egyik fő célja a Bajnokok Ligája kölni négyes döntője, mi pedig az út első kis lépéseit is megmutatjuk a Sport TV-ben” – mondta Máté Pál, a csatorna főszerkesztője.

A mezőny erősségéről elég annyi, hogy ott lesz a rajtvonalon három Bajnokok Ligája-szereplő, valamint az elitligát négyszer megnyerő, az idén az Európa-ligában induló, immár Imre Bencével felálló THW Kiel. Na de a hangsúly a Veszprémen van, amely az augusztus 20-i, Dukla Praha elleni felkészülési nyitány (Sport2, 16:45, élő) után a nemzetközi elitnek is megmutatja magát. Az új vezetőedző, Xavi Pascual együttese az elődöntőben BL-es csoportellenfelével, a Füchse Berlinnel találkozik. Mindkét oldalon bőven lesznek az olimpia sztárjai közül, a Veszprémben például szóhoz juthat a két párizsi bronzérmes, Rodrigo Corrales, valamint Agustín Casado, míg a németek vezére az olimpia MVP-je, Mathias Gidsel lesz. A másik ágon a Kiel a francia Nantes-tal találkozik, a vasárnapi helyosztókon a két győztes a kupa sorsáról, a két vesztes pedig a bronzéremről dönt.

Szeptember 11-12-én pedig indul a BL-buli, a változatosság kedvéért többek között egy Füchse-Veszprém rangadóval, a Sport1-en!

A So-Tech Cupról augusztus 24-én a Nantes-THW Kiel (Sport1, 13:00) és a Füchse Berlin-Veszprém HC (Sport1, 15:45) elődöntőt, másnap pedig a bronzmérkőzést (Sport2, 12:30) és a döntőt (Sport2, 15:30) közvetítjük élőben.