Cél a százszázalékos csoportgyőzelem • SportTV

Cél a százszázalékos csoportgyőzelem

2024. 06. 22. 11:36    
Olvasási idő: < 1 perc

Öt újabb meccsel folytatjuk monstre közvetítéssorozatunkat az észak-macedóniai junior női kézilabda vb-ről. A legfontosabb találkozó nekünk természetesen a magyar együttes Dél-Korea elleni összecsapása, amelyen Szilágyi Zoltán együttesétől a harmadik győzelmet várjuk.

Vártok Tamara első két meccsünkön összesen 14 gólt szerzett, a koreaiak ellen közel kerülhet vagy túl is juthat a huszadikon (Fotó: mksz.hu)

Az Argentína elleni 18, és a Mexikó elleni 44 (!) gólos siker után a szintén hibátlan dél-koreai együttes ellen is egyértelműen az újabb siker az elvárás. amellyel a mieink a C-csoport győzteseként kerülhetnének az II. számú középdöntő csoportba, magukkal vive az ázsiaiak elleni két pontot. Ott két ellenfelünk a már szintén biztos továbbjutó dán és norvég együttes lesz, kettejük szombati csoportrangadójának vesztesével játszana válogatottunk előbb, vasárnap a Jane Szandanszki Arenában, a győztessel pedig kedden a Borisz Trajkovszki Sportközpontban.

NŐI KÉZILABDA JUNIOR-VB, Észak-Macedónia. Csoportmérkőzések. Sport1 13:00  Portugália–Montenegró (kommentátor: Méhes Gábor, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakértő-szakkommentátor: Borsos Attila és Tóth Tímea); Sport1 13:15  MAGYARORSZÁG–Dél-Korea (kommentátor: Méhes Gábor, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakértő-szakkommentátor: Borsos Attila és Tóth Tímea); Sport1 15:30  Dánia–Norvégia (kommentátor: Bartha Zoltán, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakértő-szakkommentátor: Borsos Attila és Deli Rita); Sport1 17:45  Svédország–Csehország (kommentátor: Bartha Zoltán, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakkommentátor-szakértő: Borsos Attila és Deli Rita); Sport1 20:00  Franciaország–Németország (kommentátor: Petiur András, műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakkommentátor-szakértő: Borsos Attila és Deli Rita)