A „bemelegítés” folytatódik • SportTV

A „bemelegítés” folytatódik

2024. 06. 20. 11:52    
Olvasási idő: < 1 perc

A 18 gólos győzelem Argentína ellen afféle bemelegítés volt női junior kézilabda vb-csapatunknak, s Mexikótól sem várható sokkal komolyabb ellenállás

A mosonmagyaróvári Varga Emiíia öt góllal járult hozzá az argentinok elleni győzelemhez (Fotó: mmksz.hu)

A több sportágat megfertőző gigantománia junior versenyeken még feltűnőbb hatalmas különbségű mérkőzéseket eredményez. A „nagyok” – junior kézilabdában a mieink is oda tartoznak – „tönkreverik” a kicsikat, s nagyjából ez várható a csütörtöki magyar–mexikói találkozótól is.
Szilágyi Zoltán csapatának érdemi ellenfele talán csak a középdöntőben lesz, amikor minden bizonnyal a norvég és a dán együttessel kell megküzdenie – az előző, két évvel ezelőtti szlovéniai tornán az eggyel korábbi korosztály a norvégokkal vívta a döntőt, s szenvedte el nagy tornákon első és egyetlen vereségét, a dánok ott 5. helyet szereztek.

NŐI KÉZILABDA JUNIOR-VB, Észak-Macedónia. Csoportmérkőzések. Sport1 13:15  Mexikó–Magyarország (kommentátor: Méhes Gábor, műsorvezető: Ágai Kis András, szakértő-szakkommentátor: Deli Rita és Kopornyik Zsolt); Sport1 15:30  Tajvan–Dánia (kommentátor: Méhes Gábor, műsorvezető: Ágai Kis András, szakértő-szakkommentátor: Deli Rita és Kopornyik Zsolt); Sport1 17:45  Norvégia–Japán (kommentátor: Bartha Zoltán műsorvezető: Fazekas Erzsébet, szakkommentátor-szakértő: Deli Rita és Kopornyik Zsolt)